Van 14 t/m 17 november hebben onze voorzitter Harry en zijn vrouw Henriëtte een bezoek aan Soimus gebracht, samen met Sietska en Egbert, een bevriend echtpaar uit Drenthe, dat ons werk in Roemenië al heel wat jaartjes sponsort. Dit doen zij d.m.v. het gratis leveren van vele prachtige geraniums en allerlei perkplantjes t.b.v. onze jaarlijkse plantenactie in het voorjaar. Sietska en Egbert waren erg enthousiast over de reis en de ontmoetingen met veel mensen uit Soimus en Jibou. Ze hebben een goede indruk gekregen van het werk dat wij als Stichting Augustin daar elk jaar doen. Een speciale belevenis willen wij u niet onthouden. Tijdens ons verblijf daar kreeg Harry een verzoek van broeders uit de Baptistengemeente in Soimus, om met hen mee te gaan naar een echtpaar van 80 jaar, waarvan de vrouw een heupoperatie had gehad. Haar gezondheid was niet zo goed. Harry heeft daar met hen gebeden en het echtpaar gezalfd. Nog diezelfde dag heeft dit echtpaar de Heere Jezus aangenomen als hun Verlosser en Zaligmaker. Kort daarop lieten beiden zich dopen. Wat een geweldige gebeurtenis.

Egbert en Sietska