Wat wij doen

VOEDSELPLAN

Om de allerarmsten (ongeacht hun levensovertuiging) in Soimus de winter door te helpen, zijn wij in 2014 begonnen om er maandelijks voedselpakketten te verstrekken.

2020

Kinder sport-en-spel middagen

Jaarlijks houden wij voor de kinderen sport- en spelmiddagen, om ze even een onbezorgde tijd te geven. Ze zijn niet veel gewend. Het is bovendien heel gezond en zorgt ook nog eens voor onderlinge verbondenheid.
Het zijn geweldige middagen, heel intensief voor ons, maar de kinderen hebben de dag van hun leven. Allemaal blijde en lachende gezichten, iedereen hoort erbij. Ze voelen zich geliefd door de persoonlijke aandacht die wij elk kind proberen te geven. Dat ontbreekt thuis vaak. Daar geldt het recht van de sterkste, vanwege allerlei problemen die zich in de thuissituaties voordoen. Voor hen is het vaak een kwestie van overleven!

KERKDIENSTEN

Naast het kinderwerk en de voedselpakketten, verzorgen wij in Soimus en omgeving kerkdiensten. Door middel van deze diensten willen wij hen bemoedigen, hen laten zien dat er een liefdevolle Vader in de hemel is, Die naar hen omziet en hen kracht wil geven.Daarnaast verzorgen we vrouwenbijeenkomsten. De Bijbel gaat open, er wordt gezongen en wij gaan ook creatief aan de slag. En drinken met een traktatie mag daarbij niet ontbreken natuurlijk…

In de periode dat er veel tieners in het dorp waren, organiseerden wij tieneravonden. Het was een goede tijd waarin wij samen aan de hand van de Bijbel vragen probeerden te beantwoorden.

20140908_142338